hírlevél feliratkozás     •      BEMUTATKOZÁS     •      GALÉRIA     •      ÁRAK     •      ESEMÉNYEK / AKCIÓK     •      KAPCSOLAT

SZOLGÁLTATÁSOK

Sminktetoválás

Arckezelések

Fókuszált ultrahangos lifting (ÚJ)
O2 Lift (ÚJ)
Age Summum
Eye Logic Szemkörnyék kezelés
Hyamatrix
LED Mask
Rádiófrekvenciás arcfiatalítás
Hydraderm
Hydralift
Beauté Neuve
Aromatic
Liftosome
Mikrodermabrázió
Mezoroller
BDR (Beauty Defect Repair)
Jasmin Arckezelés

Testkezelések

Fókuszált ultrahang (HIFU)
Techni Minceur Fermeté
Alakformálás
Aroma
Starvac
Multizones
Aromafáslizás
Fogyasztó, fiatalító kúra
Mezoterápia
Q-Frequency

Kiegészítő szolgáltatások

Szempilla hosszabbítás
IPL villanófényes kezelések
Szolárium
Szépségutalvány
Flabelos

 

SMINKTETOVÁLÁS


Minőségi sminktetoválás Long-Time-Liner technikával

Megalakult a a Long-Time-Liner Elit klub Magyarországon melynek célja hogy kozmetikus tagjai által a legjobb minőséget tudja nyújtani az igényes sminktetoválás iránt érdeklődő vendégek számára. 2009 szeptemberétől én is bekerültem az Elit csapatba 16 éves gyakorlattal professzionális sminktetováló lettem. Folyamatos és intenzív képzési rendszerbe kerültem. Mindig is arra törekedtem hogy a legjobb termékekkel és gépekkel szépítsem vendégeimet így már a legújabb 2010-es precíziós technológiájú Long-Time-Liner géppel dolgozom. Kifinomult technika, kifinomult eredmények. Gyönyörű árnyalatok természetes hatás maximális biztonság hiszen prémium minőség.


    


Szépség és magabiztosság antiages hatású sminktetoválással. Fiatalít, kiemeli a szépséget, javít az arc frisseségén és hosszútávú megoldást nyújt.

Szemöldökkel liftingelhetjük a tekintetet.

A szemek élénkebbnek és hangsúlyosabbnak hatnak.

Az ajak formásabb, teltebb, élénkebb, vagy egységesebb árnyalatú lehet.

Visszanyerhetjük fiatalkori vonalainkat.

Sminktetoválás a kedvenc kozmetikai tevékenységem, mivel azonnali látványos eredményt érhetünk el. Igyekszem a tetoválás okozta kellemetlenséget a minimumra csökkenteni. A leghatásosabb és legújabb kész’tményeket használom a vendégek nagy elégedettségére.

Long Time Liner Conture Make Up

Jelentése tartós smink. Ezzel az eljárással javítani lehet az ajkak, a szemöldök és szemhéjak természet adta hiányosságain. Segítségével a vékony, vagy hézagos szemöldök sűrűbbnek, a kicsi szemek nagyobbnak, a keskeny ajkak teltebbnek hatnak. A smink, amely sohasem mosódik el. Az eljárás során növényi kivonatokból és ásványi anyagokból készült festéket juttatunk a bőrbe egy speciális készülékkel. A pigmentálás előtt a kontúrokat ceruzával megrajzoljuk. Ilyenkor az esetleges korrekciókra még lehetőség nyílik, s csak ezután kezdődik a festék tényleges bevitele a bőrbe. A festékréteg körülbelül 3-5 év elteltével kopik ki. A kezelés fájdalom valamint hegképződés mentes.


    

A Long Time Liner Conture Make Up egy nagyon kíméletes, világszerte egyedülálló módszer. Finom és fájdalommentes pigmentáció.

új japán Microblading technikával, artistry szemöldök:

ARTISTRY szálazás: újdonság! Legvékonyabb szálak a legtermészetesebb hatást kedvelőknek. Satírozott - szálassá alakítása.


    

Ajkak: az eljárás segítségével hangsúlyosabbá tehető az ajkak ideális kontúrvonala, megnagyobbítható az ajkak formája, de akár az egész száj is besatírozható. Az ajaksatír korlátlan lehetőséget biztosít a tökéletes szájforma és szín kialakításához

    

előtte utána

Szemöldök: Gyakran egyenetlenül nő, formája előnytelen, vagy az állandó szedés következtében megritkul, esetleg baleset miatt megsérül. Ilyen jellegű problémák hatásos korrigálására ad lehetőséget a Long Time Liner Conture Make Up.

    

előtte utána

Szemhéj: A szemhéjak alsó és/vagy felső részének pigmentezése kihangsúlyozza a szemeket. A ritka szempillák sűrűbbnek, a kicsi szemek nagyobbnak tűnnek. Az eredmény élénk, csillogó szem.

    

előtte utána

    

előtte utána

Szalonunkban a német precíziós gép, és a több éves szakmai tapasztalat a garanciája annak, hogy tartós sminkje a legtökéletesebb hatást érje el.

A szolgáltatással kapcsolatban ingyenes tanácsadásért forduljon hozzánk

További Munkáink

    

    

    

    

vissza az oldal tetejére

Copyright: 2009-2016 emzse beauty-salon                                                  
Szalonunk Egészségpénztár és Szépkártya (OTP, MKB, K&H) elfogadóhely!